help

Werkkleding van LookProf.nl

Ga terug naar

Home

WERKKLEDING

Werkkleding voor ieder bedrijf

Bent u op zoek naar werkkleding voor uw bedrijf? Bij LookProf.nl vindt u alles wat u zoekt. Als specialist in het verzorgen van de juiste werkuitrusting voor iedere organisatie bieden wij u een zeer uitgebreid assortiment. Of u nu veiligheidskleding nodig heeft, werkvesten, overalls, kleding voor in de zorg of nette kleding voor op kantoor, hier vindt u het allemaal. Met werkkleding zorgt u voor een uniforme uitstraling van uw bedrijf en een professionele uitstraling. Maar bedrijfskleding zorgt ook voor extra comfort en een wij-gevoel onder uw medewerkers. Geschikte kleding op het werk biedt bovendien veiligheid. Naast deze veiligheidskleding zoals reflecterende of brandvertragende kleding vindt u bij ons tevens PBM artikelen voor ademhalingsbescherming, gehoorbescherming, valbescherming en oog- en gelaatsbescherming.

Werkkleding bedrukken

Wilt u uw werkkleding laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo? Een goed idee. Zo zorgt u niet alleen voor herkenbaarheid bij uw klanten, het is tevens goed voor een professionele uitstraling van uw bedrijf. Bovendien vinden ook uw medewerkers het prettig om op een duidelijke manier onderdeel te mogen uitmaken van uw bedrijfsidentiteit. Het bedrukken of borduren van uw werkkleding verzorgen wij met professionele apparatuur, in eigen huis. Daarom zijn wij in staat om snel en flexibel in te spelen op uw wensen en houden wij de prijzen scherp, tenslotte bent u niet afhankelijk van een tussenhandel. Kiest u voor het bedrukken van uw bedrijfsnaam, logo, website adres of uw telefoonnummer? Bij ons kan het allemaal, op elke mogelijke soort bedrijfskleding. Tevens borduren wij uw werkkleren, op ieder gewenst kledingstuk, op iedere mogelijke plek.

Uitgebreid assortiment werkschoenen

Bent u op zoek naar werkschoenen of werklaarzen die passen bij de door u bestelde werkkleding? We hebben een uitgebreid assortiment voor vele verschillende gelegenheden. Zo bieden we werklaarzen en werkschoenen aan van de categorie S1 tot en met S5, hitte- of koude isolerende laarzen en schoenen, waterafstotende modellen, werkschoenen met hittebestendige zolen en werklaarzen volgens de 20345 ISO normen. Bij ons assortiment werkschoenen kunt u tevens kiezen uit schoenen met diverse eigenschappen, zoals sneakers, instapschoenen, lasschoenen, ESD werkschoenen, klompen en sandalen. Gaat uw voorkeur uit naar hoge of lage veiligheidsschoenen? Wij hebben ze allebei, van de meest bekende merken, in hoge en lage prijsklassen en in diverse kleuren en maten. Bekijk nu snel ons assortiment werkschoenen.

Accessoires voor uw werkkleding

Mutsen, caps en petten, riemen, kniebeschermers, sjaals en werksokken, ze zijn allemaal nodig om uw werk comfortabel te kunnen uitvoeren. Ook gereedschapszakken en rugzakken kunnen onontbeerlijk zijn voor het uitvoeren van uw werk. Of u nu kiest voor accessoires met een reflectie-bies, voorzien van een bedrijfsnaam of geborduurd met uw logo, bij ons vindt u het allemaal, van een uitstekende kwaliteit.

Direct contact met uw eigen accountmanager die uw bedrijf kent. Persoonlijk advies en meedenken met u is wat wij u graag willen bieden. Heeft u nog vragen? Dan kunt u direct terecht bij uw eigen accountmanager, of bij één van onze bedrijfs- en werkkleding specialisten!


Vrijblijvende
Offerte

Vul nu ons contactformulier in en we nemen direct vrijblijvend contact met u op. Onze zakelijke specialisten staan altijd voor u klaar en geven u graag advies.

img

img

Achteraf Betalen
Op rekening

Als zakelijke klant kunt u op factuur bij ons bestellen. Zo kan b.v. uw personeel bedrijfs- en werkkleding, pbm, werkschoenen en of werklaarzen bestellen zonder direct te betalen. U als ondernemer onvangt (eventueel na een goedkeuring van u) een factuur naar de desgewenste e-mail adres.

Een stukje service, zoals wij het graag zien hier bij Looking Professional!


Werkkleding
Account

Via 'Mijn Account' beheert u uw eigen Werkkleding collectie lijn. Dit houdt in dat u een duidelijk overzicht van uw bestaande bedrijfs- en werkkleding, pbm, werkschoenen en werklaarzen kunt aanmaken. Vanuit dit overzicht bestelt u snel en gemakkelijk de bijbehorende producten voor u en uw personeel.

img

Offerte nodig?

Vul ons contactformulier in en we bellen uw snel mogelijk terug.
Onze zakelijke specialisten staan voor u klaar!

Naar Contactformulier

Werkkleding

Borduren & Bedrukken