help

Werkkleding Bedrukken

bedrijfskleding bedrukken

Werkkleding bedrukken

Wilt u uw bedrijfskleding laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo? Een goed idee. Zo zorgt u niet alleen voor herkenbaarheid bij uw klanten, het is tevens goed voor een professionele uitstraling van uw bedrijf. Bovendien vinden ook uw medewerkers het prettig op een duidelijke manier onderdeel te mogen uitmaken van uw bedrijfsidentiteit. Het bedrukken of borduren van uw werkkleding verzorgen wij met professionele apparatuur, in eigen huis. Daarom zijn wij in staat om snel en flexibel in te spelen op uw wensen en houden wij de prijzen scherp, tenslotte bent u zo niet afhankelijk van een tussenhandel. Kiest u voor het bedrukken van uw bedrijfsnaam, logo, website adres of uw telefoonnummer? Bij ons kan het allemaal, op alle mogelijke soorten bedrijfskleding. Tevens kunnen wij uw logo of bedrijfsnaam op uw kleding borduren, op ieder gewenst kledingstuk, op iedere gewenste plek.

Bedrukking van bedrijfskleding, de mogelijkheden zijn eindeloos

Als u uw bedrijfskleding laat bedrukken met uw bedrijfsnaam of uw bedrijfslogo wilt u natuurlijk wel dat die bedrukking goed zichtbaar is en dat de kwaliteit van deze bedrukking uitstekend blijft. Ook als u een naam of logo op uw werkkleding laat borduren moet de kwaliteit perfect zijn. Juist daarom houden wij de productie ervan in eigen huis. Zo weet u zeker dat u kwaliteit ontvangt en het bedrukken of borduren op een perfecte manier gebeurt. Op welk kledingstuk u uw logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking ook laat aanbrengen, het resultaat zal altijd aansluiten op uw wensen. Wij bedrukken jassen, truien, vesten, broeken, t-shirts, polo’s, overalls, jassen en nog veel meer werkkleding met een print zoals u die wenst. Kiest u liever voor een embleem voor op uw bedrijfskleding? Ook dat is bij ons mogelijk.

BORDUREN & BEDRUKKEN

Image Title

TRANSFERS

Image Title

BORDUREN

Image Title

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag een advies over het borduren of bedrukken van uw werkkleding of over onze emblemen? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over de meest geschikte oplossing.

Werkkleding

Borduren & Bedrukken