help

Een gedeelte van de bestelling is maar geleverd?

LookProf.nl verstuurt de producten vanuit meerdere locaties, waardoor de kans bestaat dat er verschillende levertijden worden gehanteerd. Daarnaast werken wij samen met verschillende vervoerders, waardoor er meerdere producten op één dag worden aangeboden.

Zo ontvangt u van elk bestelling / zending informatie toegestuurd via uw e-mail. Soms komt het ook wel eens voor dat uw bestelling in meerdere zendingen worden verstuurd.

U kunt uw bestelling ten alle tijden volgen via de track & trace link die u heeft ontvangen in uw mail. Via track & trace kunt u voor ieder product de actuele leverstatus en verwachte levertijden inzien.


Wat is de levertijd van een artikel dat gehanteerd word?

LookProf.nl streeft er naar om alle bestellingen zo snel mogelijk af te leveren. Op de productpagina kunt u de actuele levertijd van het product bekijken. Hierbij moet worden opgemerkt dat de levertijd kan verschillen voor een specifieke kleur of maat. Daarnaast kan de levertijd per product verschillen. Wij zorgen ervoor dat wanneer er meerdere producten worden besteld, de producten die op voorraad zijn alvast worden verzonden. Het restant gedeelte van de bestelling wordt afgeleverd via een aparte zending.


Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Bedraagt uw bestelling meer dan €100 excl. BTW (incl. BTW € 121,-) dan wordt uw bestelling kosteloos afgeleverd op de betreffende adres.

Bedraagt uw bestelling minder dan €100 excl. BTW dan wordt er in rekening gebracht €7,99 excl. BTW (incl. BTW €9,67) voor de verzendkosten.


Is het mogelijk om mijn bestelling in het buitenland af te leveren?

Op de website van LookProf.nl is momenteel alleen mogelijk af te leveren in Nederland en België.

We kunnen uw zending naar elk land verzenden, hiervoor verzoeken wij u om met ons contact op te nemen en kies de optie 'Verzenden naar Buitenland' in Onderwerp.


Welke pakketdiensten leveren de bestellingen?

Voor het afleveren van de bestellingen werken wij samen met de volgende pakketdiensten:

- Post.nl (voornamelijk)
- DHL
- DPD
- GLS
- UPS


Werkkleding

Borduren & Bedrukken