help

Bedrijfskleding van LookProf.nl

Ga terug naar

Home

BEDRIJFSKLEDING

Bedrijfskleding voor iedere branche

Zoekt u de juiste bedrijfskleding voor uw organisatie? Bij LookProf.nl vindt u direct wat u nodig heeft. Wij zijn gespecialiseerd in de verzorging van iedere werkuitrusting voor iedere branche en bieden een zeer uitgebreid assortiment. Heeft u veiligheidskleding nodig, overalls, werkvesten, zorgkleding of nette kleding? Hier vindt u het allemaal. Goede bedrijfskleding is belangrijk. Het beschermt uw medewerkers en zorgt voor een uniforme uitstraling en een professioneel uiterlijk van uw bedrijf. Maar goede bedrijfskleding doet meer. Het biedt extra comfort en zorgt voor veiligheid op de werkvloer, zoals bijvoorbeeld reflecterende of brandvertragende kleding dat doet. De bijbehorende PBM (Persoonlijke Beschermingsmiddelen) vindt u uiteraard ook terug in ons assortiment: gehoorbescherming, valbescherming, ademhalingsbescherming en oog- en gelaatsbescherming.

Bedrijfskleding bedrukken

Heeft u bij ons bedrijfskleding besteld? Dan kunt u ook die bedrijfskleding laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, bedrijfslogo of uw telefoonnummer of website adres. Met een mooie bedrukking zorgt u voor herkenbaarheid bij uw klanten en een professionele uitstraling van uw bedrijf. Het bedrukken van uw bedrijfskleding heeft ook als effect dat u nog meer een wij-gevoel kweekt onder uw werknemers., tenslotte past goede werkkleding bij uw bedrijfsidentiteit. Het borduren of bedrukken van uw bedrijfskleding verzorgen wij met professionele apparatuur, in eigen huis. Op deze manier kunnen wij direct inspelen op uw wensen en heeft u niet te maken met een tussenhandel, waardoor we sneller kunnen leveren en de prijzen scherp kunnen houden. Bedrukking of het borduren van bedrijfskleding kan op nagenoeg elk kledingstuk, op elke gewenste plek.

Permanent hoge korting

Maakt u regelmatig gebruik van bedrijfskleding of werkkleding, werklaarzen, werkschoenen, bijbehorende accessoires en PBM? Dan kunnen wij u een geweldig aanbod doen waarmee u een blijvend hoge korting kunt ontvangen op onze collectie. De aanschaf van werkkleding of bedrijfskleding kan een behoorlijke kostenpost voor uw bedrijf zijn, zeker als u die kleding wilt laten voorzien van een bedrukking voor het vergroten van uw naamsbekendheid. Een garantie op een permanent hoge korting op uw bedrijfskleding is in zo’n geval natuurlijk altijd welkom. Met het LookProf Partner Programma profiteert u onmiddellijk van deze korting.

Vrijblijvende offerte

Wilt u graag bedrijfskleding, werkschoenen, accessoires, PBM of andere artikelen bestellen uit ons assortiment? Dan kunt u bij de betreffende artikelen klikken op de blauwe knop Offerte Aanvraag. Wij zorgen er vervolgens voor dat u een eigen LookProf.nl accountmanager krijgt die geheel vrijblijvend een op maat gemaakte digitale offerte voor u in orde maakt. Via deze offerte kunt u onmiddellijk uw order doorgeven. In onze digitale offertes zijn de prijzen altijd up-to-date. Ze worden automatisch gesynchroniseerd met onze laagste prijzen.

Offerte aanvragen?

Vul nu ons contactformulier in en we nemen direct vrijblijvend contact met u op. Onze zakelijke specialisten staan altijd voor u klaar en geven u graag advies.

Direct contact met uw eigen accountmanager die uw bedrijf kent. Persoonlijk advies en meedenken met u is wat wij u graag willen bieden. Heeft u nog vragen? Dan kunt u direct terecht bij uw eigen accountmanager, of bij één van onze bedrijfs- en werkkleding specialisten!


Vrijblijvende
Offerte

Uw eigen accountmanager stelt voor u een op maat gemaakte offerte op. Vanuit deze digitale offerte kunt u direct bestellen. De offerteprijzen zijn altijd up-to-date en worden automatisch gesynchroniseerd met onze laagste prijzen.

img

img

Achteraf Betalen
Op rekening

Als zakelijke klant kunt u op factuur bij ons bestellen. Zo kan b.v. uw personeel bedrijfs- en werkkleding, pbm, werkschoenen en of werklaarzen bestellen zonder direct te betalen. U als ondernemer onvangt (eventueel na een goedkeuring van u) een factuur naar de desgewenste e-mail adres.

Een stukje service, zoals wij het graag zien hier bij Looking Professional!


Werkkleding
Account

Via 'Mijn Account' beheert u uw eigen Werkkleding collectie lijn. Dit houdt in dat u een duidelijk overzicht van uw bestaande bedrijfs- en werkkleding, pbm, werkschoenen en werklaarzen kunt aanmaken. Vanuit dit overzicht bestelt u snel en gemakkelijk de bijbehorende producten voor u en uw personeel.

img

Offerte nodig?

Vul ons contactformulier in en we bellen uw snel mogelijk terug.
Onze zakelijke specialisten staan voor u klaar!

Naar Contactformulier

Werkkleding

Borduren & Bedrukken